Klantenbeoordeling
9.2
Funda goedkope makelaar VBO goedkope makelaar VBO goedkope makelaar

38 klantenbeoordelingen

Heeft u ook een reactie? Stuur deze naar ervaringen@dehuizenbemiddelaar.nl

Op dit moment staat mijn huis pas 3 weken in de verkoop. Vandaar dat ik de vragen over prijs/kwaliteit, nakomen van de afspraken en waardering uitgevoerde werkzaamheden nog niet echt kan beantwoorden. Wel wil ik graag aangeven dat het contact met Marleen zeer prettig is en dat ze tot nu toe steeds erg snel heeft gehandeld. Zij krijgt daarom van mij ook een 9!

19-11-2012
Tilburg
De Huizenbemiddelaar Tilburg

Snelheid van handelen

9

Prijs/kwaliteit verhouding

8

Nakomen van de gemaakte afspraken

8

Onderling contact

9

Uitgevoerde werkzaamheden

8

Gemiddelde klantentevredenheid

8


Wij hebben ons huis kunnen verkopen binnen 3 dagen! Dat hoor je niet vaak in deze tijd. En dat komt mede door het goede advies van Marleen van de Huizenbemiddelaar!
De kwaliteit-prijs verhouding is zeer goed! Als je niet bang bent om zelf iets over je huis te vertellen vind ik de Huizenbemiddelaar echt een aanrader.

Ik wens de mensen die overwegen hun huis te verkopen of bezig zijn met de verkoop, veel succes.
En 1 tip, luister goed naar het advies dat ze je geven, en dus niet eigenwijs zijn!

Groetjes Joop en Rachel

27-08-2012
Rijen
De Huizenbemiddelaar Tilburg

Hallo Marleen,

Dankzij de prachtige presentatie van mijn vooroorlogse woning in tekst, maar nog meer door de geweldige fotoreeks die je van mijn huis maakte, is mijn woning in minder dan een half jaar verkocht. De vele belangstellenden voor mijn woning zijn zeker daaraan te danken geweest.
Ik zal zeker iedereen adviseren bij jullie aan te kloppen voor verkoop- of aankoopplannen. Jullie zijn hartelijk en professioneel. Van begin tot einde ben ik meer dan tevreden over jullie formule en aanpak.
Nogmaals mijn hartelijke dank!

26-06-2012
Tilburg
De Huizenbemiddelaar Tilburg

Hallo Harald en Marleen,

Jullie hebben beiden voor mij klaar gestaan met de verkoop van mijn huis.
De goede advertenties hebben hier zeker hun steende in bij gedragen. Vooral de impressie van de beneden verdieping zoals het zou kunnen worden was mooi. Ik kan De Huizenbemiddelaar iedereen aanraden en het is goedkoper dan een standaard makelaar.
Beide heel erg bedankt.

Vriendelijke groet,
Annelies de Jong

11-05-2012
Tilburg
De Huizenbemiddelaar Tilburg

Via en vooral dankzij "De huizenbemiddelaar" te Tilburg, heb ik mijn woning binnen een half jaar kunnen verkopen, ondanks de moeilijke markt. In Tilburg staat een woning al snel meer als een jaar te koop, maar mede dankzij de inzet van Marleen en Harold is de woning toch snel verkocht geweest. Zij hebben zich ingezet op een zeer professionele manier, op het gebied van de informatievoorziening, communicatie tussen klant en potientiele koper(s) alsook afhandeling van het dossier. Ik ben zeker dat dit heeft geleidt tot de verkoop van mijn woning en daarvoor wil ik hen van harte bedanken!

Alexander van Aert

03-04-2012
Tilburg
De Huizenbemiddelaar Tilburg

Hoi Marleen en Harald,

Bedankt voor alle hulp tijdens het zoeken naar mijn droomappartement. Heb beslist geen spijt van mijn keus want ben elke dag aan het genieten.

Zonder jullie hulp was het niet gelukt nogmaals bedankt.

Groetjes Manon Vrenken

08-09-2011
Tilburg
De Huizenbemiddelaar Tilburg

Prima ervaring met De Huizenbemiddelaar:
Eerlijke prijs. In het begin sceptisch toen het huis (naar onze zin) niet snel genoeg op internet kwam. Brochure duidelijk, goede foto's. Prima afhandeling van zaken. Rondleidingen en koopakte thuis tekenen zijn persoonlijk. We hebben jullie naam al aan veel mensen doorgegeven!

07-12-2010
Diessen
De Huizenbemiddelaar Tilburg

Onze ervaring met de huizenbemiddelaar (kantoor Tilburg) is zeer positief. Goede bereikbaarheid en communicatie en een professionele presentatie op o.a. funda.
Vooraf duidelijkheid over de kosten en goede afspraken met betrekking tot de bezichtigingen die we graag zelf hebben begeleid. Onderhandelingen en papierwerk konden we met een gerust hart overlaten aan de bemiddelaar. We hadden gerekend op een verkoopperiode van ons penthouse van minstens een jaar maar na enkele weken hadden we al een aantal bezichtigingen. Binnen een half jaar was de verkoop rond voor een prijs die niet eens zo veel onder de vraagprijs lag. Kortom: Eeen prima (goedkoop) alternatief voor de traditionele makelaar.

01-12-2010
Tilburg
De Huizenbemiddelaar Tilburg
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wilt u geholpen worden?De Huizenbemiddelaar kan u helpen met de aankoop of verkoop van uw woning of het voorzien van een passend hypotheekadvies.

Ja, ik wil graag informatie over:
Verstuur mij meer informatie naar:


Verstuur
slechts€995,-
Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts €995,-